Welkom


De afgelopen maanden is er hard gewerkt om in Den Bosch een nieuwe werkomgeving voor jullie te creëren. Deze inspirerende omgeving leent zich bij uitstek om (samen) te werken en om klanten, cursisten en trainees te ontvangen. En natuurlijk zijn ook onze interim professionals er van harte welkom!

Ons nieuwe kantoor is een plek waar we samen werken, ontwikkelen en elkaar ontmoeten. Daarom is de inrichting niet alleen mooi maar ook functioneel. Het kantoor is ingericht volgens het activiteit gerelateerd werken. Dit helpt ons om flexibel en innovatief te werken en de samenwerking te zoeken. Daarmee is ons nieuwe thuishonk een belangrijke bouwsteen voor onze missie en visie: het leveren van een bijdrage aan de relevantie van de financiële dienstverlening door het bij elkaar brengen van financiële dienstverleners en professionals en het ontwikkelen van de vaardigheden van onze professionals.

We hebben gekozen voor een huisvestingsconcept dat past bij onze ambities en de manier waarop we willen werken. Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn dat onze huisvesting de samenwerking stimuleert en dat we elkaar op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten.

In dit welkomstmagazine lees je allerlei praktische informatie over ons nieuwe kantoor. Bijvoorbeeld waar je alles vindt, welke type werkplekken er zijn, hoe laat het bedrijfsrestaurant geopend is, informatie over de nieuwe manier van werken en nog veel meer. Het wijst je de weg en helpt je om je snel thuis te voelen. We wensen je veel werkplezier!