Parkeren


P+R Deutersestraat

Alle collega's die met de auto naar kantoor komen, parkeren op de P+R Deutersestraat . Wist je dat dit de groenste P+R van Nederland is? Nadat je je auto hier parkeert, kun je gratis gebruik maken van een fiets waarmee je binnen 5 minuten bij ons pand bent. Als je op de P+R Deutersestraat parkeert, mag je de kosten daarvan declareren. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, mag je dit ook per maand doen, door het uploaden van een printscreen van je bankafschrift. Selecteer in je bankgegevens alleen de betalingen van de P+R Deutersestraat. Voer bij declaratiedatum de laatste dag van de betreffende maand in. Wanneer je de declaratie binnen 3 werkdagen na afloop van de kalendermaand indient, krijg je op of voor de 10e je kosten teruggestort. Kijk hier voor meer informatie over parkeren op P+R Deutersestraat.

Kort parkeren

Hoef je maar kort (maximaal 2 uur) op kantoor te zijn? Dan kun je voor de volgende twee mogelijkheden kiezen om vlakbij het pand te parkeren: Flexparkeerplekken In de parkeergarage onder het pand, net buiten de slagboom, bevinden zich 6 flexparkeerplekken. Op een flexparkeerplek kun je als medewerker zonder parkeerrecht maximaal 2 uur parkeren. Dit doe je door met je eigen blauwe parkeerschijf aan te geven hoe laat je bent gearriveerd. Houd je aan de voorgeschreven 2 uur parkeertijd anders krijg je een boete.

Parkeergarage Paleiskwartier Op een kleine 10 minuten lopen van het pand ligt de parkeergarage Paleiskwartier. Voor collega’s worden de kosten maximaal vergoed tot 2 uur (nu € 4,80). Je kunt je kaartje declareren via de AFAS pocket app op je mobiel. De ingang van Parkeergarage Paleiskwartier bevindt zich aan de Hugo de Grootlaan 84. Ook gasten parkeren in Parkeergarage Paleiskwartier als de bezoekersplekken onder het pand vol zijn.

Parkeren onder het pand

In de parkeergarage onder het pand zijn voor Welten en Dukers & Baelemans 20 parkeerplaatsen voor auto's en motoren beschikbaar. Van deze 20 plaatsen zijn er in eerste instantie 5 gereserveerd voor bezoekers. De overige 15 parkeerplekken zijn (roulerend) beschikbaar voor collega's met Den Bosch als vaste standplaats.

Collega’s die slecht ter been of rolstoelafhankelijk zijn, krijgen (tijdelijk) de beschikking over een parkeerplaats in de parkeergarage onder het pand. Is dit voor jou noodzakelijk? Geef dit dan aan bij je manager.

In december 2020 evalueren we het gebruik van de bezoekersplaatsen en het systeem om de beschikbare parkeerplekken te verdelen onder collega's. Als de evaluatie hiertoe aanleiding geeft, kunnen we het parkeerbeleid op basis hiervan per januari 2021 aanpassen.

Avonden, weekenden en feestdagen

Alle medewerkers mogen op feestdagen, in het weekend (van vrijdag 18.00 uur tot maandag 6.00 uur) en op maandag tot en met donderdag tussen 18.00 uur en 6.00 uur, hun auto gratis op de Welten plekken in de parkeergarage van ons pand parkeren.

De parkeergarage wordt door een schuifpoort en een slagboom afgesloten. In de weekenden is de schuifpoort dicht. Je houdt dan je toegangsbadge voor de lezer aan de rechterzijde van de muur en de schuifpoort zal dan automatisch openen en na circa één minuut weer sluiten. Je kunt tot aan de slagboom doorrijden en opnieuw je toegangsbadge voor de lezer houden, waarna je de parkeergarage in kunt rijden.

Bij het verlaten van de parkeergarage kun je weer jouw toegangsbadge voor de lezer bij de slagboom houden. Als de schuifpoort is gesloten, zal deze openen en weer automatisch sluiten. Via de noodtrappenhuizen (Noord en Oost) kun je de parkeergarage verlaten. Wanneer je weer terug naar de auto wilt, dan kun je niet via de noodtrappenhuizen de parkeergarage weer in. Je moet dan al lopend de parkeergarage in en dus je toegangsbadge voor zowel de schuifpoort als de slagboom houden.

Fietsen en scooters

Kom je met de fiets of gebruik je een fiets van P+R Transferium Deutersestraat? In de parkeergarage is er voor collega's een fietsenstalling aanwezig die is beveiligd met een paslezer voor je toegangsbadge. Er zijn stopcontacten aanwezig voor elektrische fietsen en lockers voor het opbergen van bijvoorbeeld regenkleding.

Scooters, brommers en snorfietsen kun je in de parkeergarage plaatsen in de stalling die is voorzien van een gaashek. Ook bezoekers die met de fiets komen, kunnen hier hun fiets kwijt. In deze stalling staan ook de Welten fietsen. Buiten de trainingsweken van onze trainees mag je gebruik maken van deze fietsen om bijvoorbeeld even naar het centrum te gaan. Op vertoon van je toegangsbadge kun je deze lenen via de hostess. De Welten fietsen moeten dagelijks geretourneerd worden en mogen niet op het station gestald worden.

Electrische auto's

De P+R Deutersestraat en Parkeergarage Paleiskwartier beschikken ieder over 22 laadpunten voor elektrische auto's. We onderzoeken of we op termijn ook een of meerdere oplaadpunten laten plaatsen op onze parkeerplekken onder het pand.

Boetes

Op parkeren buiten de vakken van Welten en Dukers & Baelemans in de ondergrondse parkeergarage staat een boete van € 30 per gebeurtenis, waarbij je je auto direct moet verplaatsen. We houden dit bedrag bij de eerstvolgende salarisverwerking in en doneren dit aan een nader te bepalen goed doel.