Handig om te weten


Toegangsbadge

Het gebouw is voor medewerkers van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 uur en 20.00 uur vrij toegankelijk. Je hebt hiervoor wel je toegangsbadge nodig. Via de hoofdingang of de lifthal in de parkeergarage kun je het gebouw betreden. Via de lift of trap bereik je de 8e etage waar ons kantoor gevestigd is. Ook hier open je de deuren met je toegangsbadge. Tevens gebruik je je badge om te printen en voor je locker. Toegangsbadge kwijt of verloren? Neem dan contact op met Management Support.

Lift

Er zijn 4 liften in het gebouw waarvan de buitenste liften tot de parkeergarage -1 gaan en de middelste liften tot de begane grond. De liften bevinden zich in het centrale gedeelte van het pand en worden door meerdere huurders van het pand gebruikt. In het kader van vitaliteit neem je natuurlijk zo veel mogelijk de trap. Bewegen tijdens je werkdag zorgt er voor dat je je fitter en energieker voelt.

Lockers & garderobe

Op twee plekken op de 8e etage vind je lockerkasten. Deze kun je openen en sluiten met je toegangsbadge. De lockers zijn niet persoonsgebonden en bedoeld om bijvoorbeeld je laptop of persoonlijke spullen te bewaren als je niet op kantoor bent of lang in vergadering zit. Ben je vergeten welk lockernummer je hebt? Bied dan je pas aan bij de centrale unit en hij toont wat je locker nummer is. Op de 8e etage vind je de garderobe in de gang bij de toiletten. Voor bezoekers is er een garderobe op de begane grond die beheerd wordt door de hostesses.

Kasten

We werken meer en meer digitaal en papierarm. Er is daarom beperkte kastruimte in het pand. Er is per afdeling een inventarisatie gemaakt voor de benodigde kastruimte en daarop is het aantal kasten bepaald.

Er is één kast voor HR en FA, één voor Management Support en Juridische zaken en één voor het Opleidingcentrum. De rest is opslag en niet vertrouwelijk. Heb je opslagruimte nodig? Neem dan even contact op met Frans Verdiesen zodat hij kan kijken hoe we dat het beste kunnen organiseren.

Archief

Voor archiefstukken is een externe opslag gehuurd waar stukken bewaard blijven conform de voorgeschreven regels in de archiefwet. De stukken die hier liggen blijven daar vijf jaar liggen. Daarna wordt het vernietigd.

Post

Post wordt dagelijks centraal geleverd en bezorgd op de 8e etage door de huismeester en gesorteerd door Management Support. Wil je post verzenden? Dan kun je deze dagelijks voor 16.30 uur op de begane grond deponeren in de verzendbrievenbus van Welten en Dukers & Baelemans. Pakketjes zoals syllabi worden voortaan verstuurd door PrinterPRO in Rotterdam. Wil je andere pakketten versturen dan kan dat via de hostessbalie. Geef even aan of je het pakketje namens Welten of Dukers & Baelemans verstuurt in verband met de facturering.

Toiletten

In de centrale kern op de 8e etage zijn gescheiden toiletvoorzieningen voor mannen en vrouwen. Op de begane grond, 1e en 9e etage zijn er toiletten voor mindervaliden.

Douches

Als je wilt douchen of je even wilt omkleden, dan kan dat op de 2e etage. Voor zowel dames als heren zijn er twee douches beschikbaar. Alle vier de douches zijn voldoende groot zodat je je spullen droog kunt bewaren tijdens het douchen. Bij de douches vind je ook kledinglockers. Toegang verloopt via de hostess.

Afval

We produceren met elkaar behoorlijk wat afval maar dragen graag een steentje bij aan een gezondere leefomgeving, minder restafval en een verbetering van het milieu. Prullenbakken naast je bureau zijn verleden tijd. Om je afval te scheiden vind je op onze eigen verdieping drie centrale afvalmeubels voor duurzame koffiebekers, papier, restafval en plastic. De koffiebekers zijn 100% gerecycled uit oude koffiebekers en biologisch afbreekbaar. In de Talent Club bevindt zich ook een meubel voor het weggooien van bekers, plastic en restafval. Gooi je koffiebeker alleen weg in de speciale bekerinzamelbakken. Theezakjes, roerstaafjes en lege zakjes suiker en creamer horen in de restafvalbak. Verder vind je bij de printer aan de zijde van de onderwijsboulevard een afvalcontainer voor het inzamelen van (vertrouwelijk) papier.

Schoonmaak

Ons kantoor wordt dagelijks tussen 7.00 uur en 10.30 uur schoongemaakt door schoonmaakbedrijf Asito. Heb je vragen of opmerkingen over de schoonmaak van je werkplek of werkomgeving? Spreek dan een van de medewerkers van Asito aan. Dat is een van de redenen waarom ze schoonmaken tijdens werktijd.

Vluchtroutes

Op iedere verdieping vind je een noodtrappenhuis. Deze mag alleen als vluchtroute worden gebruikt. Een vluchtrouteplan vind je op iedere bij het noodtrappenhuis en aan beide zijden van de houten wand. Hier vind je ook een verbanddoos. Een AED apparaat vind je nabij de hostessbalie.

Volg bij calamiteiten altijd de instructies van de BHV’ers op. Bij de hostess hangt een bord waarop je kunt zien welke BHV' ers op elk moment aanwezig zijn in het gebouw. Alle BHV'ers van Welten en Dukers & Baelemans gaan participeren in het bestaande BHV plan.

Lactatie- en gebedsruimte

Op de 2e etage is een (kleinere) ruimte die zowel als lactatieruimte en als stilte/ gebedsruimte gebruikt kan worden. Deze hoeft niet gereserveerd te worden. Om er in te komen heb je een toegangspas en een sleutel nodig die afgehaald kan worden bij de hostessbalie. De ruimte kan op slot zodat je privacy is gewaarborgd. Ook staat er een comfortabele stoel en is er een koelkast aanwezig.

Roken

Onze nieuwe gebouw is rookvrij. Voor rokers is buiten aan de spoorzijde een externe rokersruimte gecreëerd. Via de deur achter de hostessbalie bereik je deze.