Eten en drinken


Werken, praten, kletsen, discussiëren, het gaat zo veel prettiger met een lekkere kop koffie of thee. En als je de hele dag hard aan het werk bent, neem je rond de middag even de tijd om lekker te lunchen.

Talent Club

In de Talent club vind je koffie, thee, gekoeld (bruisend) water en kokend water via de Quooker. Er zijn duurzame papieren bekers beschikbaar - de bekers zijn 100% circulair - en servies zoals (thee)bekers en glazen. Vuile vaat kun je kwijt in de vaatwasser. Je vindt hier tevens afvalbakken waar je restafval, plastic en koffiebekers kunt weggooien. De bar is voorzien van een koelkast waar je je persoonlijke etens- en drinkenswaren kunt bewaren. Houd zelf de houdbaarheidsdatum van jouw etens- en drinkenswaren in de gaten en gooi producten over de datum weg. Mocht je iets geknoeid hebben, maak dit dan zelf schoon of bespreek het met de interieurverzorger van Asito die dagelijks aanwezig is.

Fruit en tussendoortjes

Fruit en tussendoortjes

Om collega’s én bezoekers te stimuleren om te kiezen voor een gezond tussendoortje bieden we dagelijks gratis vers fruit aan. Wil je een ander tussendoortje? Dan kun je terecht in de espressobar op de begane grond.

Gebak

Heb je iets te vieren en heb je taart meegenomen? Bij de cateraar op de 8e etage kun je terecht voor gebaksbordjes en vorkjes. Er is ook een serveerkar aanwezig. Breng deze na gebruik zelf weer even terug.

Espressobar

Naast de koffiemachine op onze eigen etage (waar je kosteloos gebruik van kunt maken), vind je op de begane grond de espressobar. Hier maakt een barista (tegen betaling) voor jou en je gasten een heerlijke espresso, latte machiatto of cappuccino. De espressobar is elke werkdag geopend tussen 7.00 uur en 17.00 uur. Bij de espressobar vind je ook een ruime selectie aan (verse) thee en wordt er dagelijks een assortiment aan broodjes, sappen en snacks aangeboden. Betalen kan met pin of met de hospitalitybadge.

Bedrijfsrestaurant

Het bedrijfsrestaurant bevindt zich op de 9e en 10e etage. Dagelijks zijn de medewerkers van Hutten tussen 08:00 en 15:00 aanwezig en gedurende die tijd kun je in overleg altijd iets krijgen op basis van beschikbaarheid. Dat kan als je bijvoorbeeld thuis je ontbijt hebt gemist of als je door een uitgelopen vergadering pas om 14:00 kunt gaan lunchen. De keuken biedt allerlei lekkers, zoals vers gemaakte broodjes, soep, salades en smoothies.

Eigen lunch meenemen Geef je er de voorkeur aan om je eigen lunch mee te nemen? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt je lunch vanuit huis meenemen maar er is vlakbij het pand ook een Jumbo City waar je boodschappen voor de lunch kunt doen. Op onze verdieping is er voldoende koelmogelijkheid om je meegebrachte of gekochte lunch te bewaren. Je bent van harte welkom om jouw lunch in de pauze in het bedrijfsrestaurant op te eten. Je kunt daarvoor gebruik maken van het aanwezige servies en bestek. Buiten de deur lunchen Mocht je er (een keer) de voorkeur aan geven om 'buiten de deur' te lunchen, dan zijn er op wandelafstand van ons pand diverse lunchtentjes.