/ Evenementenkalender


Bekijk de evenementenkalender van Welten+. Je vindt hier activiteiten op het gebied van de drie domeinen van het Welten+ programma: fysiek, mentaal en ontspanning. Je herkent de activiteiten per gebied aan de volgende kleuren:

DoMiBo XXL: Muziekquiz

Eén keer per maand gaan we, tijdens de aanwezigheid van de traineegroep NFP, borrelen in Vessem. Zo combineren we een moment van ontspanning met elkaar beter leren kennen.

Herfstsessie

Wij vinden het belangrijk dat jij op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen ons bedrijf en in de financiële sector. Daarom organiseren wij ieder voor- en najaar een informatieve sessie. Tijdens deze sessies praat de directie je bij over alle ontwikkelingen en kansen binnen Welten en Dukers & Baelemans, inspireert een gastspreker je met zijn of haar verhaal en krijg je de mogelijkheid om je collega's beter te leren kennen.

Glow Run

Op zaterdagavond 16 november vindt de vijfde editie van de GLOW run plaats in Eindhoven. Deze fun run (zonder tijdsregistratie) van vijf kilometer gaat langs unieke en spectaculaire kunstwerken van lichtkunstfestival GLOW. In het kader van vitaliteit en fun gaan we met een aantal collega's hieraan deelnemen.

DoMiBo

Eén keer per maand gaan we, tijdens de aanwezigheid van de traineegroep NFP, borrelen in Vessem. Zo combineren we een moment van ontspanning met elkaar beter leren kennen.

Kerstborrel

In december is het weer tijd voor onze jaarlijkse kerstborrel. Wanneer en waar de kerstborrel plaatsvindt volgt.

Weltenfeest

In januari 2019 vond het Weltenfeest plaats. De avond stond volledig in het teken van The Roaring Twenties. Het volgende Weltenfeest is nog niet gepland. We houden je op de hoogte van de datum en locatie. Nog even nagenieten van het afgelopen Weltenfeest? Check de aftermovie hier.


Fysiek

“Je kan de handdoek in de ring gooien, of je kan hem gebruiken om je zweet af te vegen"

Mentaal

“Niet perfect is ook goed"

Ontspanning

“Druk zijn is een keuze”