TALENTPOOL


Speciaal voor jong talent richtten we de Welten Talentpool op. Onze campus recruiter Anna van Luijk vertelt je er graag meer over.

‘De Welten Talentpool hebben we opgericht voor jong talent dat al vóór het afstuderen kennis wil maken met Welten. Op deze manier geven we studenten alvast een kijkje in de financiële sector en bieden we ze de mogelijkheid om te netwerken en je op verschillende gebieden voor te bereiden op het werkende leven.


Als je je aansluit bij de Talentpool profiteer je van een heleboel voordelen. Zo houden we je regelmatig op de hoogte van de meest interessante vacatures (stages en bijbanen), helpen we je om je CV en LinkedIn-profiel te professionaliseren, maar we kunnen je ook ondersteunen bij financiële vraagstukken over bijvoorbeeld je studiefinanciering of hypotheek.

Ik denk dat de Welten Talentpool een hele mooie manier is om je netwerk uit te breiden. Doordat er bij Welten bijna 550 professionals werken kunnen we je met veel collega’s en opdrachtgevers in contact brengen. Deze collega’s ontmoet je bijvoorbeeld ook tijdens masterclasses, kennissessies of andere activiteiten die we organiseren en waar we onze Talentpool-leden voor uitnodigen.


De Talentpool biedt je dus een mooie kans om je klaar te stomen voor jouw stap naar de arbeidsmarkt en je zelfs aan je eerste baan te helpen wanneer je bent afgestudeerd.’


Heb je interesse om je aan te sluiten bij de Talentpool? Stuur dan een mail met je cv naar Anna (a.vanluijk@welten.eu). Ook met vragen over de Talentpool kun je uiteraard bij haar terecht.