Evenementen en masterclasses


Regelmatig organiseert Welten verschillende activiteiten voor haar medewerkers. Proef hier de Weltensfeer en bekijk welke activiteiten er zoal plaatsvinden.

Weltenfeest 2019

In januari was het tijd voor het Weltenfeest 2019, hét feest van het jaar voor alle collega's. Dit jaar stond het feest volledig in het teken van The Roaring Twenties. Iedereen was volledig in de stijl van het thema gekleed. Bekijk de aftermovie van het feest hier.

Finance Run

Welten en Dukers & Baelemans zijn sponsor van de Finance Run, een hardloopevenement voor bedrijven in de financiële sector. Op vrijdag 4 september 2020 doen we weer met een leuk team mee aan de run en rennen we voor het goede doel!

Welten+

Om de vitaliteit van de medewerkers te stimuleren beschikken we over het Welten+-programma. Welten+ focust zich op de gebieden mentaal, fysiek en fun. Gedurende het hele jaar organiseren we activiteiten om onze medewerkers op deze vlakken te ondersteunen.

Lentesessies, zomerborrel en herfstsessies


Tijdens deze sessies praat het MT ons bij over de ontwikkelingen binnen Welten. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om je collega's weer te zien. De sessies worden op verschillende plaatsten in het land georganiseerd.