Over Welten, facts en figures

Bekijk hier wat leuke feiten over Welten en haar medewerkers.

34 jaar

Gemiddelde leeftijd
interim professionals

Landelijke dekking

Onze opdrachtgevers bevinden zich in het hele land.

Onze medewerkers beoordelen hun werkgeluk met een 7,9

Den Bosch

Het hoofdkantoor van Welten bevindt zich in Den Bosch. Het kantoor is direct naast het Centraal Station gelegen en dicht bij de uitvalswegen richting Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam. Op deze locatie vinden ook regelmatig evenementen plaats. Er is zelfs een eigen bar met de naam 'Talent Club'.

Wie wij zijn

Welten helpt financieel professionals en -dienstverleners om zich te ontwikkelen in een wereld waarin verandering het nieuwe normaal is geworden. Onze drijfveer is om een belangrijke bijdrage te leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van de financiële dienstverlening. Wij stellen consumenten en bedrijven in staat op de juiste (financiële) keuzes te maken op impactvolle momenten in hun leven.

In 1992 werd Welten opgericht als opleidingsinstituut voor de financiële sector. Sinds 1995 heeft Welten interim professionals in dienst. In 2014 fuseerden we met opleidingsinstituut Dukers & Baelemans.

550 collega's

Werk je bij Welten? Dan heb je zo'n 550 collega's. Dit aantal bestaat uit alle interim professionals in het hele land, managers, de medewerkers van Welten Projecten en Dukers & Baelemans en interne afdelingen zoals recruitment, marketing en communicatie, HR en finance.

Geslacht

Vrouw: 44%

Man: 56%

Als medewerker van Welten kun je onbeperkt opleidingen bij Dukers & Baelemans volgen.

33% van de interim professionals is trainee. 12% is junior interim professional, 45% is medior of senior interim professional.

Wat we doen

Welten faciliteert en operationaliseert verandering voor financieel dienstverleners