Van talent naar professional in 12 maanden


Ervaring opdoen bij de grote financieel dienstverleners, opleidingen volgen én gericht werken aan de skills die je nodig hebt om als CDD-professional te groeien. Dat is het Traineeship De Nieuwe Compliance Professional van Welten. Hieronder bekijk je hoe de 12 maanden eruit zien.

Week 1 en 2

Kickoff en Wft


Tijdens de eerste twee weken maak je uiteraard kennis met Welten. Het Traineeship start met een kick-off van één dag waarin je Welten en je mede-trainees leert kennen. Je krijgt leertips voor het Wft Basis examen, adviezen over hoe je LinkedIn het beste kunt gebruiken en je maakt kennis met het competentieprogramma. Na de kick-off ga je twee weken studeren voor Wft Basis en leg je direct het examen af.

Week 3

Bootcamp


Na het behalen van je diploma Wft Basis start je met een trainingsweek op de Welten Campus in Vessem. Met behulp van een e-assessment bepalen we samen jouw ideale ontwikkelpad. Je gaat verder met de sleutelcompetenties en volgt diverse vaardigheidstrainingen. Natuurlijk denken we tijdens de bootcamp ook aan de ontspanning: er zijn sportieve activiteiten, uitstapjes en borrelavonden in ons eigen stamcafé Carpe Diem!

Vanaf je tweede maand

Ervaring opdoen


Na de bootcamp ga je al snel aan de slag in je eerste opdracht. Je ontwikkelpad wordt verder bepaald aan de hand van je kwaliteiten, voorkeuren en ambities. Ondertussen doorloop je diverse Wft-vervolgopleidingen, zoals WWFT, en werk je verder aan de sleutelcompetenties als compliance, data science en lean en agile werken. Doordat je voor verschillende opdrachtgevers werkt, breid je snel je netwerk uit.

Na 1 jaar

Specialiseren


Na één jaar ben je een volwaardige Nieuwe Compliance Professional, gefeliciteerd! Voor je ligt een werkveld met talloze posities en richtingen. Je voert uitdagende opdrachten uit en bent klaar voor de volgende stap in je ontwikkeling. Als het zo ver is kijken we graag hoe we verder kunnen helpen om je ambities te realiseren!