Beste lezer,

Wat goed dat je er bent! Welkom in ons online magazine over Sustainable Impact. In dit magazine lees je wat de Welten Groep onderneemt om samen met haar medewerkers, klanten en opdrachtgevers de leef- en werkomgeving sterker te maken. Meer sustainable. Hierbij ligt de focus op de thema’s: Klimaat, Kansengelijkheid en Vitaliteit. De Welten Groep vindt het belangrijk dat meer mensen zich bewust zijn van de problematiek rondom bovenstaande thema's. In dit magazine lees je de initiatieven die wij ondernemen om een bijdrage te leveren. Op die manier hopen we jou te inspireren en te enthousiasmeren om zelf aan de slag te gaan. Want zoals onze CEO Chris Baelemans in onderstaande video uitlegt, willen we het niet bij woorden laten. We willen onze ideeën daadwerkelijk omzetten in actie. Pas dan spreken we over impact. Sustainable impact. Wil je weten wat de Welten Groep voor jou kan betekenen op het gebied van Sustainable Impact? Of heb je vragen naar aanleiding van dit magazine? Neem dan contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens hier.

Welten Groep

De Welten Groep bestaat uit drie labels: Welten, Dukers & Baelemans en Hubper. Met deze drie labels leveren we verschillende vormen van dienstverlening. Bij Welten Interim Capaciteit staan onze Interim Professionals centraal. Zij helpen elke dag opnieuw consumenten en organisaties binnen de financiële sector, om de juiste beslissingen te maken op impactvolle momenten. Dukers & Baelemans is dé opleider voor financieel professionals. Wij geven professionals controle over hun ontwikkeling en carrièrepad. Financiële instellingen ontzorgen we door maatwerkoplossingen in financieel vakmanschap.

Bij Hubper bouwen we een online academy, waarin leerprocessen van allerlei organisaties in Nederland geregeld worden. Ook maken we eigen content en ontsluiten we content van andere aanbieders via het Hubper platform. Wil je meer weten over onze verschillende labels? Klik dan op de logo's hieronder.

Missie en visie

Het ontwikkelen en vooruit helpen van mensen; dát is wat wij doen. Daarom is sustainable impact verweven met ons DNA. Wij kiezen er voor om verschil te maken op relevante onderwerpen. Verschillende ontwikkelingen maken dat de wereld continu in verandering is. En dat biedt veel kansen en uitdagingen. De Welten Groep wil (financieel) professionals en -dienstverleners helpen om zich te ontwikkelen in een wereld waarin verandering het nieuwe normaal is geworden.

We hebben verschillende strategische beloftes uitgesproken op het gebied van onze collega's (de employee journey), onze klanten (de customer journey), ons bedrijf (de organisatie) en de wereld om ons heen (samenleving). Benieuwd wat deze beloftes inhouden? Klik dan op onderstaande button.