Evenementen en masterclasses


Regelmatig organiseren we verschillende activiteiten voor jou. Neem hier alvast een voorproefje, ervaar de Weltensfeer en bekijk welke activiteiten er zoal plaatsvinden.

Weltenfeest 2019

In januari was het tijd voor het Weltenfeest 2019, hét feest van het jaar voor alle collega's. Dit jaar stond het feest volledig in het teken van The Roaring Twenties. Iedereen was volledig in de stijl van het thema gekleed. Bekijk de aftermovie van het feest hier.

Welkom bij Welten

Elke eerste woensdag van de maand organiseren we Welkom bij Welten. Dit is een evenement voor alle nieuwe collega's om elkaar en de organisatie nog beter te leren kennen

Lentesessie & Herfstsessie

Tijdens deze sessies praat het MT ons bij over de ontwikkelingen binnen Welten. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om je collega's weer te zien. De sessies worden op verschillende plaatsten in het land georganiseerd.

Kennissessies/meet-up's

Gedurende het jaar organiseren we verschillende keren kennissessies. Het thema dat aan bod komt wisselt iedere keer, waardoor het aantal interessant is om aanwezig te zijn.

Kwartaal Update

Aan het einde van ieder kwartaal, praten we je bij over de behaalde resultaten tijdens de Kwartaal Update. We bespreken de cijfers en de belangrijkste punten voor het aankomende kwartaal

Finance Run

Welten en Dukers & Baelemans zijn sponsor van de Finance Run, een hardloopevenement voor bedrijven in de financiële sector. Jaarlijks in september doen we mee en rennen we voor het goede doel!

Nieuwjaarsbijeenkomst

Het nieuwe jaar beginnen we graag met een nieuwjaarsbijeenkomst. Met elkaar heffen we het glas op de start van het nieuwe jaar. Tevens bespreken we de doelstellingen voor het aankomende jaar.

Welten+

Om de vitaliteit van jou en alle collega's te stimuleren, hebben we het Welten+ programma ontwikkeld. Welten+ focust zich op de gebieden fysieke gezondheid, mentale gezondheid en ontspanning. Gedurende het hele jaar organiseren we activiteiten om jou op deze vlakken te ondersteunen.