Ons kantoor


Hier vind je alles wat je moet weten over ons kantoor in Den Bosch.

Welkom op je nieuwe werkplek! Sinds juni 2020 is ons kantoor gevestigd in Den Bosch. Dit kantoor is een inspirerende plek waar we samen werken, ontwikkelen en elkaar ontmoeten. Daarom is de inrichting niet alleen mooi, maar ook functioneel. Het kantoor is ingericht volgens het activiteit gerelateerd werken. Dit helpt ons om flexibel en innovatief te werken en de samenwerking te zoeken. Daarmee is ons thuishonk een belangrijke bouwsteen voor onze missie en visie: het leveren van een bijdrage aan de relevantie van de financiële dienstverlening. Dit doen we door het ontwikkelen van onze professionals en het bij elkaar brengen van professionals en financieel dienstverleners.

We hebben gekozen voor een huisvestingsconcept dat past bij onze ambities en de manier waarop we willen werken. Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn dat onze huisvesting de samenwerking stimuleert en dat we elkaar op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten. In dit welkomstmagazine lees je allerlei praktische informatie over ons nieuwe kantoor. Bijvoorbeeld waar je alles vindt, welke type werkplekken er zijn, hoe laat het bedrijfsrestaurant geopend is, informatie over de nieuwe manier van werken en nog veel meer. Het wijst je de weg en helpt je om je snel thuis te voelen.

Openingstijden & toegang

Hoe laat kun je het pand in om te werken en hoe begeleid je gasten in het pand?

Parkeren

Welke parkeermogelijkheden zijn er in de omgeving en waar parkeer je je fiets, scooter of motor?

Faciliteiten & ICT

Alles wat je moet weten over printen, nabewerken, kantoorartikelen, het inzamelen van vertrouwelijk papier en wifi. Ook lees je hier waar je terecht kunt bij storingen of klachten.

Ons kantoorconcept

Wat voor soorten werkplekken zijn er, waar bevinden zich de vergaderruimtes en hoe reserveer je deze?

Werken op kantoor

Welke afspraken maken we met elkaar om zo prettig mogelijk samen te werken in de nieuwe werkomgeving?

Plattegrond

Op deze handige plattegrond zie je in één oogopslag waar je alles kunt vinden.

Handig om te weten

Allerlei handige weetjes voor een goede start op je nieuwe werkplek.

Eten & Drinken

Benieuwd naar de openingstijden van het bedrijfsrestaurant of de espressobar? Of welke faciliteiten de Talent Club biedt? Bekijk dan deze pagina.

Contactgegevens

Magistratenlaan 2, 8e verdieping 5223 MD Den Bosch Telefoonnummer Welten: 088 - 828 88 00 Telefoonnummer Dukers & Baelemans: 088 - 828 87 88