Organisatie


Wat zijn onze missie, visie en bedrijfsdoelen? Je leest het hier.

"Welten helpt (financieel) professionals en -dienstverleners om zich te ontwikkelen in een wereld waarin verandering het nieuwe normaal is geworden. Hiertoe bouwen wij een platform omgeving voor de ondersteuning van professionals in alle fasen van hun Employee Journey"

Verandering is de nieuwe constante in de financiële dienstverlening. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, de sector wordt blijvend geconfronteerd met nieuwe wet- en regelgeving, nieuwe marktpartijen doen hun intrede en het gedrag van consumenten verandert snel. Welten helpt financieel dienstverleners door middel van een unieke combinatie van diensten effectief om te gaan met deze uitdagende omstandigheden.

Welten levert een wezenlijke bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van de financiële dienstverlening. We helpen consumenten en bedrijven om de juiste financiële keuzes te maken op impactvolle momenten. We zijn nieuw financieel professionals, hoog opgeleid talent door Welten opgeleid tot een professional in de financiële sector. We zijn niet bang voor verandering en laten een blijvende impact achter.

Om consumenten en bedrijven echt te kunnen helpen met impactvolle financiële beslissingen, is het belangrijk dat een financieel professional meer bagage heeft dan kennis alleen. Daarom focust Welten, naast alle inhoudelijk kennis die deze professional nodig heeft, op extra vaardigheden en centrale sleutelcompetenties. Zo dragen wij bij aan de verandering van de financiële sector.

Dukers & Baelemans helpt financieel professionals in een veranderende omgeving controle te geven over hun carrièrepad. We ondersteunen professionals om stappen te zetten die bij hen passen, goed zijn voor hun ontwikkeling en hen vooruit brengen. We helpen mensen om zo snel en zo goed mogelijk hun Wft-papieren te halen. Maar met een Wft-diploma ben je natuurlijk nog geen professional. Een moderne financieel professional ontwikkelt zich constant. Net als de markt. Voor de professional die continu actueel en relevant wil blijven, bieden wij een compleet portfolio van opleidingen, permanente educatie programma’s, (digitale) trainingen en kennis-sessies. Dan ben je als professional in control en haal je het beste uit jezelf en je toekomst. Adaptief leren Bij Dukers & Baelemans zien we leren als een persoonlijk en (inter)actief proces dat nooit stopt en altijd verbonden is met werken. We geloven in adaptief leren. Dat betekent dat ons leeraanbod zich aanpast, zodat iedere professional een persoonlijk leerpad volgt. Onze leerinstrumenten zijn erop gericht om te helpen leren aar en wwanneer dat uitkomt. Of dat nou thuis, onderweg of tijdens het werk is. Jarenlange ervaring Dukers & Baelemans is in 1992 opgericht vanuit de ambitie om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de financiële sector en de mensen die erin werkzaam zijn. In de afgelopen decennia heeft Dukers & Baelemans mede richting gegeven aan de ontwikkeling van het vakbekwaamheidsbouwwerk in de financiële sector en vele duizenden financieel professionals mogen opleiden en begeleiden.

Organogram


Welten kan worden onderverdeeld in drie verschillende takken, namelijk Welten intern, Welten Interim Capaciteit en Dukers & Baelemans. Benieuwd waar de verschillende afdelingen zich mee bezig houden? Klik op onderstaande buttom en kom eraachter.